Επαγγελματίες πελάτες & επαγγελματικά έπιπλα

1.Επαγγελματίες πελάτες

Η εταιρεία GV Architectural Furniture απευθύνεται σε επαγγελματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται για μοντέρνα έπιπλα, με υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές, για να πλαισιώσουν τους χώρους που σχεδιάζουν ή διαμένουν.Για την GV Architectural Furniture η ζωή μέσα στο design είναι μια αναγκαιότητα. Μέσω του design επιβεβαιώνεται στην πράξη η αγάπη μας για τις απλές και καθαρές γραμμές και την αίσθηση της ευρυχωρίας και άνεσης που τείνει να προσφέρει ο σύγχρονος σχεδιασμός. Πρόθεση μας είναι να συνδυάσουμε την λειτουργικότητα με την απλότητα και την ομορφιά, παρέχοντας μοντέρνα έπιπλα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας .
Εκπροσωπούμε τις πιο γνωστές εταιρείες επίπλων έχοντας ως σκοπό μας τη διάδοση των design επίπλων, ώστε να αναβαθμιστεί η αισθητική των χώρων που μας περιβάλλουν.

2. Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί , Διακοσμητές

Εάν είστε επαγγελματίας, αρχιτέκτων, μηχανικός, διακοσμητής κλπ., παρακαλώ όπως κάνετε εγγραφή στη παρακάτω φόρμα εγγραφής ή επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρείας μας στο sales@gvfurniture.gr, ή τηλεφωνικά στο 215 2159200. Μόλις λάβουμε το αίτημα σας και επαληθευτούν τα στοιχεία σας, ο λογαριασμός σας θα τροποποιηθεί ως επαγγελματίας πελάτης και θα μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας διαδικτυακά.

3. Ειδικές παραγγελίες

Εάν χρειάζεστε κάποιο custom made έπιπλο όσον αφορά στο σχέδιο, στο υλικό & στις διαστάσεις ή εάν έχετε κάποιες ειδικές παραγγελίες και προμήθειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια ειδική προσφορά .

4. Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις για το χώρο σας ή τις ανάγκες του project σας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 215 2159200 ή στείλτε e – mail  στο sales@gvfurniture.gr για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Φόρμα Εγγραφής Επαγγελματιών

Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

(+30) 215 2159200
sales@gvfurniture.gr

  Interior designerΑρχιτέκτοναςΜηχανικόςΚατάστημα ΛιανικήςΚατασκευαστήςΆλλο

  Τι προσφέρουμε;

  Στην GV architectural furniture δημιουργούμε για κάθε πελάτη μας και διαμορφώνουμε ανάλογα με τις ανάγκες του μοναδικά design έπιπλα.

  Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.

  Η GV Architectural Furniture συνεργάζεται με εταιρείες logistics που παρέχουν ένα αξιόπιστο σύστημα διανομής και εφοδιασμού σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη.

  Ειδικές κατασκευές

  Εάν χρειάζεστε κάποιο custom made έπιπλο όσον αφορά στο σχέδιο, στο υλικό & στις διαστάσεις ή εάν έχετε κάποιες ειδικές παραγγελίες και προμήθειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια ειδική προσφορά .

  CAD Σχεδιαστικές υπηρεσίες

  Μπορούμε να παρέχουμε σχεδιαστικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, από διαμόρφωση χώρου σε τρισδιάστατη απεικόνιση έως σχεδιασμό μοναδικών επίπλων.

  Interior Design

  Πρόθεση μας είναι να συνδυάσουμε την λειτουργικότητα με την απλότητα και την ομορφιά, παρέχοντας μοντέρνα έπιπλα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας.