Συχνές ερωτήσεις

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα που μας έχετε υποβάλλει.
1.Γιατί χρειάζεται να εγγραφώ στην ιστοσελίδα σας ;

Η εγγραφή απαιτείται για να μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας διαδικτυακά, να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας  και να έχετε πρόσβαση στις ειδικές τιμές μόνο για τα εγγεγραμμένα μέλη.

2.Η GV Architectural Furniture διαθέτει εκθεσιακό χώρο ;

Η GV Architectural Furniture είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και διαθέτει μόνο αποθηκευτικούς χώρους από όπου γίνεται η διανομή των προϊόντων μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουμε κανένα πρόσθετο κόστος μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές . Κατόπιν ραντεβού, μπορείτε να δείτε δείγματα των προϊόντων μας , των υλικών και των υφασμάτων στο Showroom μας.

3.Ποια είναι η ποιότητα των προϊόντων και πόσο χρόνο εγγύησης παρέχεται;

Η GV Architectural Furniture υποστηρίζει πλήρως την τρέχουσα επιλογή των προϊόντων της . Προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα, ειδικές λύσεις σε αρχιτεκτονικά έργα και εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των υλικών. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μας εντός 7 ημερών αν δεν είναι της αρεσκείας σας ( Ισχύει μόνο για ετοιμοπαράδοτα προϊόντα ). Το συνημμένο τιμολόγιο είναι επίσης η εγγύησή σας , η οποία ισχύει για 2 χρόνια.

4.Γιατί η GV Architectural Furniture είναι σε θέση να προσφέρει τα προϊόντα της σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές;

Η εταιρεία μας αποτελείται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας, αγοράζει ή κατασκευάζει τα προϊόντα απευθείας από οίκους του εξωτερικού και τα ίδια εργοστάσια όπου μεγάλες εταιρείες κατασκευάζουν τα προϊόντα τους. Προωθεί τα προϊόντα της μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της και απευθείας από τις αποθήκες της, εξοικονομώντας έτσι τα πρόσθετα κόστη που βαρύνουν ένα συμβατικό κατάστημα.

5.Σε ποιες περιοχές πραγματοποιεί η GV Architectural Furniture αποστολές προϊόντων ;

Η GV Architectural Furniture έχει ένα πολύ αξιόπιστο σύστημα διανομής και εφοδιασμού σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις παραδόσεις μας στη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές.

6.Πόσο διάστημα απαιτείται πριν παραλάβω την παραγγελία μου;

Στόχος μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα σε απόθεμα οπότε η παράδοση πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Όταν κάποια από τα προϊόντα έχουν χρόνο παράδοσης περίπου 2-12 εβδομάδες, αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα είναι εισαγωγής ή κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας .

7.Πώς μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα στη GV Architectural Furniture ;

Εάν επιθυμείται μπορείτε να επιστρέψετε τα προιόντα μας εντός 7 ημερών. Επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας και θα λάβετε αμέσως μια φόρμα που περιέχει οδηγίες για την επιστροφή των προϊόντων .Ειδικές παραγγελίες δεν επιστρέφονται.  Διαβάστε περισσότερα για την επιστροφή των προϊόντων στη σελίδα μας Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές.

8. Ειδικές παραγγελίες

Εάν χρειάζεστε κάποιο custom made έπιπλο όσον αφορά στο σχέδιο, στο υλικό & στις διαστάσεις ή εάν έχετε κάποιες ειδικές παραγγελίες και προμήθειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια ειδική προσφορά .

9.Οι φωτογραφίες αντιστοιχούν στο προϊόν ;

Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τις πληροφορίες του προϊόντος και τις εικόνες όσο το δυνατόν ακριβέστερες. Λόγω των διαφορετικών προσαρμογών στις οθόνες και στους υπολογιστές είναι δυνατό τα χρώματα να διαφέρουν ελαφρώς.

10.Είναι δυνατόν να παραγγείλω κάποιο προϊόν σε άλλο χρώμα και άλλο ύφασμα ;

Η GV Architectural Furniture θα προσπαθεί πάντα να ανταποκρίνεται σε πελάτες με ειδικές απαιτήσεις. Παρακαλώ καλέστε μας στο 215 2159200 ή στείλτε e – mail άμεσα για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας .

11.Ποιούς τρόπους πληρωμής μπορώ να χρησιμοποιήσω ;

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας.

Μέσω της υπηρεσίας PayPal.

Με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα στα γραφεία μας σε συνδυασμό με πρόγραμμα άτοκων δόσεων μέσω της Eurobank.

12. Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις για το χώρο σας ή τις ανάγκες του project σας. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 215 2159200 ή στείλτε e – mail  στο sales@gvfurniture.gr για να συζητήσουμε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Τι προσφέρουμε;

Στην GV architectural furniture δημιουργούμε για κάθε πελάτη μας και διαμορφώνουμε ανάλογα με τις ανάγκες του μοναδικά design έπιπλα.
worldwide-gv-furniture-60x60

Παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη.

Η GV Architectural Furniture συνεργάζεται με εταιρείες logistics που παρέχουν ένα αξιόπιστο σύστημα διανομής και εφοδιασμού σε όλη την Ελλάδα και στην Ευρώπη.

gv-architecture-icon-60x60

Ειδικές κατασκευές

Εάν χρειάζεστε κάποιο custom made έπιπλο όσον αφορά στο σχέδιο, στο υλικό & στις διαστάσεις ή εάν έχετε κάποιες ειδικές παραγγελίες και προμήθειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια ειδική προσφορά .

gv-floor-plan-technical-drawing-60x60

CAD Σχεδιαστικές υπηρεσίες

Μπορούμε να παρέχουμε σχεδιαστικές υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, από διαμόρφωση χώρου σε τρισδιάστατη απεικόνιση έως σχεδιασμό μοναδικών επίπλων.

gv-interior-design-services-60x60

Interior Design

Πρόθεση μας είναι να συνδυάσουμε την λειτουργικότητα με την απλότητα και την ομορφιά, παρέχοντας μοντέρνα έπιπλα υψηλής αισθητικής και εξαιρετικής ποιότητας.