Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω  τρόπους:

• Με Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη (prepaid) κάρτα Visa, MasterCard και Maestro μέσω της εταιρείας Stripe, από τους μεγαλύτερους και πιο έμπιστους παρόχους πληρωμών στον κόσμο. Η κάρτα σας θα χρεωθεί μετά την τηλεφωνική μας επιβεβαίωση της παραγγελίας.

• Μέσω της υπηρεσίας PayPal
Θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα της PayPal ,τον πιο διαδεδομένο τρόπο ασφαλών πληρωμών στο διαδίκτυο, από όπου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να πληρώσετε μέσω του PayPal λογαριασμού σας, ή μέσω της πιστωτικής σας κάρτας ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί μετά την τηλεφωνική μας επιβεβαίωση της παραγγελίας.

• Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό της εταιρείας μας
Μέσω οποιαδήποτε τράπεζας, μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν στον λογαριασμό μας. Το ποσό που θα πρέπει να πιστωθεί στον λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ακριβώς το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. π.χ όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Πληρωμή με Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στην έδρα μας.